Handen

ONDERNEMEND YOGA 

“Great leaders don’t tell you what to do. They show you how it’s done.”

Integrale Yogalessen voor ondernemers en managers met aansluitend een relaxed samenzijn.

Hoe verfrissend zal het zijn na een yogales te netwerken?

Snak je ernaar de gebaande paden te verlaten en je werkweek en werkplek anders in te richten? Werken nieuwe stijl en dan ook écht nieuwe stijl!

Waarom? Omdat je graag wilt dat het anders gaat. Je vindt het belangrijk dat alles in evenwicht is in je en om jou heen en je het beste uit jezelf en jouw medewerkers wilt halen door inspiratie van binnenuit te ervaren.

Hoe? Door als leidinggevende eerst aandacht aan je eigen Wel-Zijn te geven, zodat je vanuit jouw eigen energie en kracht, of liever gezegd vanuit jouw innerlijke leiding, anderen kunt ondersteunen hun talenten te exploreren.

Wat? Wekelijks één tot twee keer ‘Me Time’ inplannen in je volle agenda in de vorm van Integrale yogalessen bijvoorbeeld aan het begin van de (werk)dag.

Wie? Managers, leidinggevenden, ondernemers, zzp’ers werkend of wonend in Rotterdam en omgeving.

De yogalessen zijn op aanvraag. Ervaring met yoga is niet nodig.

De lessen worden gegeven, op een nader te bepalen locatie en tijdstip, door de erkende Integrale yogadocent Sandra Cox, zelf ondernemer en werkzaam in en voor het bedrijfsleven. Heb je interesse of vragen? Neem dan graag contact met ons op.

“Before you are a leader, success is all about growing yourself. When you become a leader, succes is all about growing others.”

Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief