Ervaringen leerlingen

“Sinds ik yoga beoefen, ben ik mij veel bewuster van mijn lichaam en lichaamshouding. Niet alleen tijdens de yogales, maar ook als ik in bed lig, of achter de computer zit of sta te wachten op de trein. Dit helpt me te ontspannen. Ik heb ook geleerd mijn aandacht meer naar binnen te richten. Daardoor ben ik minder snel afgeleid of geraakt door allerlei negatieve prikkels van buitenaf. Ik vind het heerlijk dat ik tijdens een yogales alleen maar met mijzelf bezig hoef te zijn!” Ingeborg, 32 jaar.

“Doordat ik tijdens de Integrale yogalessen leer de ademhaling met aandacht naar mijn buik te brengen, ervaar ik meer rust in mijn hoofd en lijf.” Marianne, 52 jaar.

“Veiligheid, vertrouwen en eerlijkheid is wat ik tijdens de Integrale yogalessen bij Coëxistentie ervaar. Het tot jezelf komen, jezelf leren kennen en knelpunten overwinnen is wat yoga mij heeft gebracht. Sandra Cox begeleidt de cursisten met een grote betrokkenheid, maar met een fijne afstand om jezelf te ontplooien op je eigen manier en in je eigen tempo. Op dit moment zie ik mijn ervaring met yoga bij Coëxistentie als een verrijking van mijn leven. Ik zou iedereen aanbevelen een proefles te volgen en dit te ervaren op zijn eigen manier.” Odette, 26 jaar.

‘Bij Sandra leer je dat door yoga en ademhalingsoefeningen te beoefenen er veel meer mogelijk
is voor een mens. De spanning en klachten zijn na een paar lessen veranderd in ontspanning
en een vrijheidsgevoel. Een aangename zekerheid komt dan in je dagelijks leven naar voren.
Heerlijk om dit zo te ervaren.” Wil, 58 jaar.

“Het beoefenen van Integrale yoga en meditatie heb ik ervaren als zeer ontspannend. Met name de persoonlijke benadering en de zorgvuldige begeleiding van oefeningen en meditatie zorgden voor het werkelijke gevoel van welkom zijn en ontspanning.” Marcel, 44 jaar.

Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief