workshop Gesprekstechnieken

Workshop Gesprekstechnieken

voor yogadocenten (i.o.) en vanaf 2018 ook voor andere doelgroepen.

Workshop op aanvraag. Heb je interesse? Neem dan graag contact op.

Pas wanneer je leert te luisteren om te begrijpen, in plaats van te luisteren om te reageren, ontstaat er echt contact.

Waarom? Als yogadocent wordt er soms meer gevraagd van je dan het geven van een yogales. Sommige leerlingen hebben de behoefte om meer te delen met je of hebben vragen hoe met bepaalde situaties in hun leven om te gaan. Sommigen zien je als een persoon die voor elke vraag wel een antwoord heeft. Hoe ga je hiermee om? Hoe verdeel je je aandacht? Hoe let je op je eigen energie voor, tijdens en na een les? Wanneer verwijs je iemand door? Hoe? In deze workshop zullen we o.a. een yogales simuleren waarin vragen aan de orde komen van ‘leerlingen’ die verder reiken dan vragen over houdingen, adem en concentratie. Hoe pas je dat in de les in en hoe schets je een kader ook in het belang van de groep? Tevens zullen we ook gesprekstechnieken en visualisatieoefeningen aanreiken en hiermee oefenen. Er wordt in groepsverband gewerkt, maar ook 1 op 1 en individueel. We vragen je de kennis en inzichten van de eerste dag toe te passen in je eigen lessen als input voor de 2e dag.

Workshop gesprekstechnieken: Op aanvraag
Workshopdagen: 2 dagdelen in overleg
Tijd: 09:30-13:00 uur of 13:30-17:00 uur inclusief  30 minuten pauze
Prijs: € 87,00 inclusief 21% BTW  en koffie, thee en lekkers.
Aanmelden: via het inschrijfformulier
Deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8
Locatie: Coëxistentie

Voor meer informatie gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op met Sandra Cox.

Een deelnemer aan het woord: “De workshop Gesprekstechnieken heb ik als mooi en warm ervaren. Sandra creëert een openheid in de groep, waarbij écht naar elkaar geluisterd wordt en er oprechte interesse is onderling. Als Sandra op de juiste momenten nog nét even doorvraagt, komen er vragen en oplossingen bovendrijven, waar we over kunnen nadenken, ons aan kunnen spiegelen en waar we allemaal van kunnen leren. De 2 ochtenden waren indrukwekkend, indringend en fantastisch om te ervaren. Deze korte workshop heeft mij zoveel inzichten gegeven, dankjewel Sandra!” 

Ontdek en luister naar je innerlijke stem. Draag deze uit en help anderen ook hun innerlijke stem te ontdekken en uit te dragen.


Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief