Voorjaarsactiviteiten Coëxistentie!

Voorjaarsactiviteiten Coëxistentie

Coëxistentie verzorgt MEER dan coachtrajecten en cursussen Integrale Yoga.
Zo kun je in het voorjaar deelnemen aan:

Wandelmeditaties.
Wandelmeditatie
Een wandelmeditatie bied je de gelegenheid om van binnenuit te leren waarnemen!
In het voorjaar zijn er wandelmeditaties op zondag 26 april, zaterdag 23 mei en zaterdag 27 juni op wisselende locaties! Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

 

Chakra cursus
met startdatum 10 mei.

Flyer Chakra cursus
Leer jezelf beter kennen door de zeven hoofdchakra’s.

De laatste bijeenkomst van de Chakra vervolgcursus, van Inzicht naar Manifestatie, heeft 21 december jongstleden plaatsgevonden. Het was prachtig om te mogen ervaren wat er met de individu alsook met de groep gebeurde tijdens deze innerlijke reis. Daar waar in de Chakra cursus kennis wordt genomen van en ervaring wordt opgedaan in de werking van de zeven hoofdchakra’s (krachtcentra), door toepassing van Integrale Yoga en een creatieve coaching vorm, vindt in de vervolgcursus verdieping plaats en werk je pragmatisch van inzicht (of wens) naar manifestatie. Ook in de vervolgcursus werken we middels Integrale Yoga en creatieve coaching. Voor de vervolgcursus is het vereist dat je de Chakra cursus gevolgd hebt.

10 mei 2015 start een nieuwe Chakra cursus, heb je hier interesse in of wil je meer informatie klik dan hier. De Chakra vervolgcursus zal in de 2e helft van 2015 worden ingepland.

Ben je benieuwd naar ervaringen van eerdere deelnemers? Hier kun je ze lezen.

 

21 mei start de training
Persoonlijk Integraal Leiderschap
voor managers en ondernemers.

Flyer training Persoonlijk Integraal Leiderschap
Wil je jouw (latent aanwezige) talenten leren inzetten ten gunste van jezelf en je bedrijf?

Of je nu ondernemer bent of manager in een organisatie, jouw persoonlijk leiderschap is bepalend voor het wel-ZIJN van jou, jouw (eventuele) medewerkers én de onderneming die je leidt of de organisatie waarin je werkt. In deze training staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je gaat op zoek naar jouw (latent aanwezige) talenten en je leert hoe je deze inzet ten gunste van jezelf of je eigen bedrijf, of in jouw rol als manager. Ook ga je na welke overtuigingen jou in je groei belemmeren.

“Soms is het nodig even stil te staan, aan te meren, zodat je jouw focus kunt herkaderen om je daarna op volle kracht door de zeilen te laten voortstuwen.”

Voor meer informatie en aanmelding klik hier. Interesse in het artikel over de training in Sprout magazine? Lees dan hier verder.

Wens je meer informatie over coaching of yoga óf over de workshops, cursussen en trainingen voor particulieren en organisaties, neem dan contact op met Coëxistentie.

Wist je al dat Coëxistentie een pagina heeft op Facebook en sinds kort ook op LinkedIn?
Voor tips, inspiratie en wetenswaardigheden. 

Hartelijke groet, 
Sandra Cox

Coëxistentie
Logo Coëxistentie

Vind je het leuk om op de hoogte te worden gehouden van de activiteiten en/of diensten van Coëxistentie? Schrijf je dan in voor de gratis digitale nieuwsbrief.


Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief