Flyer cursus Out of Time

 

De training Out of Time is uitermate geschikt als je de (latent aanwezige) talenten van je teamleden door henzelf wilt laten (her)ontdekken c.q. versterken. Hoe waardevol werkt het wel niet als je hen dit gezamenlijk laat ervaren.

Het is vaak verrassend te bemerken dat mensen zoveel meer in zich hebben, maar ook bijvoorbeeld welke talenten ze privé wel inzetten en op hun werk niet. Op het moment dat ieder teamlid zijn talenten herkent, erkent en deze gaat inzetten in zijn rol in de organisatie, zal dit het werkgeluk bevorderen van het individu en zo ten goede komen aan het team en de organisatie.

Tijdens de training zul je op een vernieuwende en speelse wijze contact maken met je talenten. Elk dagdeel starten we met het ontwaken van lichaam en hart, zodat je meer verbinding kunt leggen met jouw hart en het denken niet zo’n dominante rol meer heeft. Op deze wijze integreer je hoofd, lichaam en hart voordat je aan de slag gaat met vragen en opdrachten gegoten in een creatieve coachingvorm. Denk aan het werken met muziek, tekst, tekening, foto’s et cetera, zodat zoveel mogelijk zintuigen effectief worden betrokken.

Coëxistentie brengt, op basis van een persoonlijk gesprek, graag een offerte uit afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de betreffende doelgroep. De training kan ook als opvolging van de workshop Time Out! worden gegeven.

Voor meer informatie en inschrijving gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op met Sandra Cox.

Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief