Flyer cursus Out of Time

Cursus Out of Time.

 

De cursus Out of Time is geschikt als een vervolg op de workshop Time Out!

Wil je deelnemen aan de cursus, maar heb je de workshop (nog) niet gevolgd, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In deze cursus ga je spelenderwijs vanuit de verbinding tussen hoofd, hart en lichaam op zoek naar jouw uniciteit, drijfveren en talenten. Gaandeweg je leven heb je de neiging om je steeds meer sociaal wenselijk te gedragen door je aan te passen aan de wereld. We denken dan in verbinding te zijn met onszelf en anderen, maar in feite is dat geen pure verbinding. Als je niet voldoende bewust bent en er niet voor waakt, raak je steeds meer vervreemd van jouw hart. Hoe kun je dan écht verbinding ervaren met jezelf en een ander?

Leren leven vanuit het hart, van binnen naar buiten in plaats te reageren op wat er van buitenaf komt, verrijkt je in de verbinding met jezelf, maar ook in de verbinding met anderen en de wereld om je heen. Coëxistentie ondersteunt je met deze cursus de weg naar binnen te (her)vinden en te leren leven vanuit jouw hart, drijfveren en talenten. Dat wat jou uniek maakt.

Tijdens de cursus, die uit 3 dagdelen bestaat, zul je op een vernieuwende en speelse wijze contact maken met je innerlijke drijfveren en talenten. Elk dagdeel starten we met het ontwaken van lichaam en hart, zodat je meer verbinding kunt leggen met jouw hart en het denken niet zo’n dominante rol meer heeft. Op deze wijze integreer je hoofd, lichaam en hart voordat je aan de slag gaat met vragen en opdrachten gegoten in een creatieve coachingvorm. Denk aan het werken met muziek, tekst, tekening, foto’s et cetera, zodat zoveel mogelijk zintuigen effectief worden betrokken.

Coëxistentie zorgt voor koffie, thee, sap en een versnapering tussendoor.

Voor iedereen die; * zijn of haar uniciteit, drijfveren en talenten wil (her)ontdekken,
* meer contact wil met zijn of haar hart en/of
* meer verbinding wil tussen hoofd, hart en lichaam.
Data: Op aanvraag.
Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers per workshop.
Locatie in Delft: Coëxistentie
Prijs: € 270,= per persoon. Kom je met z’n tweeën dan ontvang je een korting van maar liefst 10% per persoon en betaal je
€ 243,= per persoon. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Aanmelden: via het inschrijfformulier.

Wil je als particulier met een groep of team deelnemen aan de cursus? Coëxistentie brengt op basis van een persoonlijk gesprek, graag een offerte uit, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de betreffende doelgroep.

Voor meer informatie en inschrijving gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op met Sandra Cox.


Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief