Sandra Cox

Coëxistentie, CENTRUM VAN BEWUSTZIJN, IS in 2011 opgericht door Sandra Cox (1970).

Wat anderen over Sandra zeggen: ‘gericht op groei en ontwikkeling’, ‘liefdevolle directheid’, ‘natuurlijke zelfontplooiing’, ‘authentiek’, ‘puur’, ‘bezieling & bezieler’, ‘zachte kracht’.

Sandra heeft een natuurlijke nieuwsgierigheid in mensen, niet op de minste plaats in zichzelf. De rode draad in haar leven is de continue natuurlijke en integrale ontwikkeling in bewustzijn van gedrag, gedachten, emoties, lichaam en intuïtie bij zichzelf en in relatie tot de ander en de wereld om haar heen.

Met een schat aan rijke ervaringen in diverse functies in profit en non-profit organisaties; van manager, loopbaancoach -en trainer tot hr consultant, de opgedane levenservaring en de scholing die zij genoten heeft in onder andere personeelsmanagement, bewustzijnscoaching en Integrale yoga is zij in staat vanuit diverse disciplines en technieken ondersteuning en handvatten te bieden om het bewustzijn van jou te verruimen met als doel dat je de verbinding met jezelf kan herstellen of verdiepen.

Door de persoonlijke aandacht en afstemming op het individu gecombineerd met haar grote inlevingsvermogen, oprechtheid, integriteit en empatisch vermogen, maakt dat je je snel vertrouwd en op je gemak voelt bij Sandra. Zij heeft een sterk analytisch en intuïtief vermogen, is proces- en resultaatgericht ingesteld en draagt zorg voor afstemming op jouw persoonlijke tempo en proces.

Sandra is werkzaam als Integrale coach, docent Integrale Yoga, workshop- en cursusleider en trainer. Voor een blik in haar werk en studieverleden zie LinkedIn. Lees het persoonlijke verhaal van de Koru van Sandra.

Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief