coë)(istentie

Coëxistentie betekent het tegelijk aanwezig kunnen zijn in ruimte en tijd, het medebestaan, het gelijktijdig leven.

COËXISTENTIE, CENTRUM VAN BEWUSTZIJN, te Rotterdam ondersteunt jou de verbinding met jezelf te herstellen en te verdiepen door het bewustzijn te verruimen. Het bewustzijn zetelt in diverse aspecten van jou; het mentale, emotionele, fysieke en spirituele. Allen zijn even waardevol en behoeven aandacht, zorg en integratie om verbinding en daardoor evenwicht te ervaren.

De benadering en werkwijze van Coëxistentie is integraal, alle aspecten van jou zijn immers even waardevol. Ze werkt vanuit Integrale Coaching en Integrale Yoga en doet dat voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Een unieke combinatie van twee disciplines die afzonderlijk en in combinatie met elkaar kunnen worden ingezet. Yoga steekt vooral in op het fysieke en spirituele aspect en vergroot van daaruit het (lichaams)bewustzijn. Coaching steekt vooral in op het mentale en emotionele aspect en vergroot vanuit die invalshoeken het bewustzijn.

Waarom zou je je bewustzijn willen verruimen?
Alleen wanneer je bewust bent, kun je de dingen onderscheiden en sorteren en zien welke krachten je naar beneden halen en welke je vooruit helpen.

Jij bent uniek, daarom draagt Coëxistentie zorg voor persoonlijke afstemming en biedt daardoor maatwerk. Ze werkt samen met jou op basis van zelfredzaamheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en ondersteunt dit door je praktische handvatten aan te reiken, zodat je jezelf (effectiever) kan begeleiden naar een betere verbinding met jezelf.

Als je in ware verbinding bent met jezelf, kun je een ware verbinding met een ander en de omgeving aangaan.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten van Coëxistentie of neem contact op.

Wil je graag vanuit particulier of zakelijk oopgpunt op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Coëxistentie? Schrijf je dan rechts onderaan deze pagina in, via de nieuwsbriefbutton, voor de gratis digitale nieuwsbrief.

 

 

Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief