loopbaancoaching

Vind je het lastig om een keuze te maken tijdens je loopbaan?

Heb je weinig of geen plezier meer in je werk?

Wil je je kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen en meer inzetten op je werk?

Dan kan LOOPBAANCOACHING bij Coëxistentie uitkomst bieden.

In je loopbaan kom je verschillende fasen tegen net als in je leven. Als mens verander je voortdurend en je behoeften veranderen mee. Je wordt je bewuster van je talenten of (her)ontdekt talenten of krijgt gewoonweg andere interesses. Verandering in je loopbaan hoeft niet meteen drastisch te zijn, een kleine verandering in werkzaamheden of leren anders om te gaan met situaties kunnen er al voor zorgen dat je met meer plezier naar je werk gaat en een gelukkiger mens wordt.

Ook voor het (her)ontdekken van je kwaliteiten en talenten ben je bij Coëxistentie aan het juiste adres. Vaak ben je je niet voldoende bewust van je eigen talenten en kwaliteiten. Of je gebruikt andere talenten en kwaliteiten in je privéleven die je nog niet toepast in je werkkring en vice versa.

Tarieven particulieren*

Uurtarief € 95,00
Pakket 1: Intakegesprek van 1 uur & 7 consulten van 1,5 uur € 897,50
korting van 10%
Pakket 2: Intakegesprek van 1 uur & 14 consulten van 1,5 uur € 1.695,00
korting van 15%
* Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Wil je meer informatie over loopbaancoaching, het uurtarief voor de zakelijke markt óf wens je een gratis intakegesprek? Neem dan telefonisch contact op met Sandra Cox, loopbaancoach te Delft, of stuur een bericht via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief