Reis

Waarom INDIVIDUELE COACHING?

In je carrière kom je verschillende fasen tegen net als in je leven. Als mens verander je voortdurend en je behoeften veranderen mee. Je wordt je bewuster van je talenten of (her)ontdekt talenten of krijgt gewoonweg andere interesses. Wijziging in je carrière hoeft niet meteen drastisch te zijn, een kleine verandering in werkzaamheden of leren anders om te gaan met situaties kunnen er al voor zorgen dat je met meer plezier naar je werk gaat en een gelukkiger mens wordt. Coëxistentie begeleidt jou hier graag in.

Ook voor het (her)ontdekken van je kwaliteiten en talenten ben je bij Coëxistentie aan het juiste adres. Vaak ben je je niet voldoende bewust van je eigen talenten en kwaliteiten. Of je gebruikt andere talenten en kwaliteiten in je privéleven die je nog niet toepast in je werkkring en vice versa.

Coëxistentie ondersteunt medewerkers van organisaties bij uiteenlopende coachvraagstukken op individueel en teamniveau en werkt vanuit een integrale benadering.

Denk o.a. aan vraagstukken betreffende de volgende thema’s:

  • Balans werk en privé
  • Effectief beïnvloeden
  • Effectieve communicatie
  • Loopbaan
  • Talentontdekking en -ontwikkeling

Wil je meer informatie over individuele coaching voor jezelf of één van je medewerkers óf wens je een kennismakingsgesprek met Sandra Cox? Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief