Ervaringen cliënten

Hieronder tref je een aantal referenties aan van coach cliënten:


“In 7 sessies heeft Sandra mij het zetje gegeven dat ik nodig had. Net als anderen keek ik ook oprecht uit naar ieder gesprek. Sandra geeft je het gevoel alles te kunnen bespreken, zonder oordeel. Sandra was als een spiegel. In de gesprekken wist zij mijn gedachten te ordenen en liet zij mij erachter komen welke obstakels ik voor mezelf opwierp, wat mijn diepere verlangens waren en motiveerde ze mij die achterna te jagen. Ik heb het gevoel dat ik op de goede weg ben en daar ben ik Sandra eeuwig dankbaar voor.” Ben, 28 jaar.

“Op een -in meerdere opzichten- kantelmoment in mijn leven heeft Sandra mij op subtiele en invoelende manier de praktische handvaten en technieken geleerd waarmee ik aan de slag ben gegaan om mezelf als het ware te ‘begrenzen’. In de coaching is het mij duidelijk geworden wanneer hetgeen ik beleef (voel/doe/denk) daadwerkelijk iets van mij is of dat ik het helemaal bij de ander mag laten. Het geeft mij enorm veel rust en vind het zeer boeiend (lees: leuk!) om te ontdekken wat écht ‘van mij is’. Het proces van bewustwording loopt ook na de 7, altijd verlichtende sessies door, ook over hoe ik over mezelf denk. Hiermee heb ik telkens weer de keuze om het anders te doen.
Die keuze is dan makkelijk te maken en voelt altijd goed want komt op dat moment vanuit mijn pure ‘zijn’. Ik kan het samen werken met Sandra van harte aanbevelen!” Anja, 51 jaar.

“Sandra heeft telkens een spiegel voorgehouden en mij de dingen laten zien die mij tegenwerkten. In plaats van onbewust of reactief te handelen, zorgt ze voor een verhoogd zelfbewustzijn waardoor je beter kunt sturen op gewenste resultaten. Ze doet dit alles met een mooie balans tussen concrete voorbeelden, die jijzelf inbrengt, en abstracte modellen en methoden die je laten nadenken. De gesprekken waren iets waar ik naar uitkeek en fungeerden telkens weer als nieuwe start om mee aan de slag te gaan. Zelfs na afloop van het traject kan ik zeggen dat ik genoeg ‘huiswerk’ heb meegekregen om mijzelf te blijven ontwikkelen.” Marino, 28 jaar.

“In 7 gesprekken heeft Sandra mij gecoacht in mijn keuze om voor mezelf te beginnen of niet.
(Ja dus). Het was prettig om mijn gedachten op een rij te zetten in deze hectische tijd. En bijzonder om te zien hoe Sandra steeds de hoofdlijn voor mij eruit haalde en mij daarover liet nadenken. Voor mij was het nieuw om op deze mooie en intense manier bij mijn gevoel gebracht te worden en zelfs bij het gevoel achter het gevoel. Een mooie ervaring, waarvoor dank!” Felicia, 44 jaar.

“Ik ben door Sandra gecoacht om de verhouding werk en privé meer in balans te krijgen. Fijne gesprekken waar ik steeds naar uitkeek, voelde als thuiskomen, mezelf herontdekken, ik kwam meer tot rust. Ik merk dat ook nu de coaching gestopt is dat ik steeds meer stabieler ben, andere keuzes maak en vooral vanuit het hart werk. Sandra weet als geen ander om je steeds weer terug te brengen naar dat wat belangrijk is, te focussen en te voelen. Wat ik eigenlijk al wist werd ineens duidelijk.
Het heeft me verrijkt.” Karel, 52 jaar.

“Een gesprek met Sandra kan ik iedereen aanraden. Zo open, warm, gelijkgestemd en vooral raak. Wat Sandra doet is je meenemen met haar vragen en jezelf de antwoorden laten voelen. Ze legt direct de essentie bloot en inspireert je te leven vanuit het hart en te doen wat je werkelijk wilt. Sandra, bedankt voor de waardevolle inzichten! Je voelt mij vaak eerder aan dan ik mezelf. Door je rust en positiviteit voel ik mij na ieder gesprek ook altijd als herboren.” Sandra, 39 jaar.

“Sandra heeft mij laten ontdekken dat ik veel van mijn negatieve gedachtes zelf kan beïnvloeden.
Het was intens om mijn eigen gedachtepatroon te analyseren en mijn gedrag te doorgronden, maar het heeft zoveel opgeleverd! Het meest verrassend vond ik de eenvoudige verklaringen, waarom ik heftig op situaties kon reageren.
Sandra  laat je ondergaan hoe lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn”. Renate, 38 jaar.

“Als professional bewonder ik de manier waarop Sandra schijnbaar moeiteloos en zonder zichtbaar patroon, zelfs voor een informatie analist, door coaching gesprekken weet te laveren en daarbij toch op een opbouwende manier de kern van de zaak weet te raken. Door de intensiteit van het gesprek continu aan te passen aan het opnamevermogen van de gesprekspartner, weet zij daarbij ook een maximale effectiviteit te bereiken.” Ronald, 58 jaar.

“Sandra’s werkwijze is grondig. Tijdens de gesprekken benadert zij mij op verschillende niveau’s: rationeel, emotioneel, sensitief en energetisch. Hierdoor maakt zij contact met mijn totale wezen en voel ik mij erkend en veilig. Ik mag er zijn. Ik durf mij bij haar open te stellen en we kunnen werken aan gevoelige aspecten die diep in mij zijn opgeslagen.” Irene, 42 jaar.

 

Nieuwsbrief

Gratis Nieuwsbrief